Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Φευ-Γάτοι Γονείς


Τα στοιχεία που συλλέγουμε λένε ότι αρκετοί και αρκετές έχετε παιδιά και παιδεύεστε, και άλλες και άλλοι αρκετές το σκέφτεστε το θέμα. Είπα λοιπόν να βάλω αυτή την αναδημοσίευση για να δουν όλες και όλοι πως μπορεί να βγει ευχάριστα μια από τις πιο δύσκολες πίστες του πλανήτη: η συμβίωση με ένα μωρό. Προσωπικό μου αγαπημένο αυτό
Ίσως να επαναλαμβάνομαι, αλλά δε γαμιέται, και επί τη ευκαιρία γαμιέται ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακό, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟ, η Καλλονή, όλες οι επαγγελματικές ομάδες γενικά να καταργηθούν μπας και σωθούμε από αυτό τον φασισμό των οργανωμένων οπαδών - υπηρετών του προέδρου-αφέντη.
Μ.Χ. 

Οι 10 πιο δημιουργικοί γονείς που βρήκαμε στο διαδίκτυο το 2013
Γονείς-καλλιτέχνες εμπνέονται από τα παιδιά τους
Είναι αμέτρητα τα πρωτότυπα δημιουργικά εγχειρήματα που ανακαλύψαμε το 2013, στην αναζήτηση μας στο διαδίκτυο. Σας παρουσιάσαμε κάποια από αυτά που μας κάνανε εντύπωση και μας συγκίνησαν. Υπήρξαν όμως και κάποια που ξεχώρισαν γιατί άγγιξαν την καρδιά μας. Ήταν οι προσπάθειες γονιών, που εμπνεύστηκαν από τα παιδιά τους και δημιούργησαν μαζί τους ή για αυτά, έργα τέχνης, τα οποία μοιράστηκαν με τον κόσμο.
Είτε προσπάθησαν να εξάψουν τη φαντασία των παιδιών τους (πείθοντας τα πως ναι υπάρχουν δεινόσαυροι),να ενισχύσουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες,να ανεβάσουν το ηθικό τους (δείχνοντας τους πως μπορούν να κάνουν τα πάντα) είτε απλά προσπάθησαν να εκφράσουν την αγάπη τους, οι γονείς αυτοί μας εντυπωσίασαν με την ομορφιά της δουλειάς τους. Εδώ θα βρείτε τις δέκα αγαπημένες μας τέτοιες δουλειές.
10. O Gavin McInnes έφτιαξε το τέλειο βίντεο για το πως να παλέψετε με ένα μωρό

Σύμφωνα με αυτόν τον πολυμήχανο πατέρα ο καλύτερος τρόπος για να ηρεμήσεις ένα μωρό είναι ο αέρας, δεν αντέχουν με τίποτα όταν τα φυσάς στο πρόσωπο.
Ένα άκρως ενημερωτικό και αστείο βίντεο για όλους εκείνους τους γονείς που τρομοκρατούνται από τα παιδιά τους. μην φοβάστε είναι τόσο εύκολο να τα χειριστείς τελικά!
9. O Jason Lee φωτογραφίζει τις δυο κόρες του στις πιο αστείες καταστάσεις
Ο εν λόγω φωτογράφος ερμηνεύει με το δικό του – άκρως ενδιαφέρον – τρόπο τις καθημερινές στιγμές που περνά με τις δυο αξιολάτρευτες κόρες του.
Ειδικά όσοι από εσάς μεγαλώσατε με αδέρφια θα εκτιμήσετε σίγουρα τις αναφορές στην καθημερινή συμβίωση και τις σκανταλιές. Περισσότερες εικόνες θα βρείτε στο flickr του Jason.
8. H Sophie Starzenski κατέγραψε την πρόοδο της εγκυμοσύνης της σε 9 εικόνες
Τι συμβαίνει όταν οι φωτογράφοι μένουν έγκυοι; Στην περίπτωση της Sophie η εγκυμοσύνη της είχε ως αποτέλεσμα μια σειρά με εννιά φωτογραφίες από την πρόοδο της εγκυμοσύνης της. Η φωτογράφος τράβηξε κάθε μήνα μέχρι να γεννήσει την ίδια φωτογραφία, γυμνή μπροστά στον καθρέφτη. Ιδού το αποτέλεσμα.
7. H Samantha Lee φτιάχνει έργα τέχνης από φαγητό για τα παιδιά της
Η άνεργη αυτή μητέρα δεν περίμενε τέσσερα χρόνια πριν, πως τα έργα τέχνης που έφτιαχνε με το φαγητό για τις κόρες της, θα την έκαναν διάσημη. Έχει αυτή τη στιγμή 379.000 followers στοInstagram της και αποτελεί έμπνευση για αμέτρητες μαμάδες, αφού απέδειξε ότι μπορείς να είσαι δημιουργικός χωρίς ακριβά εργαλεία και gadgets. Έχει φτιάξει απίστευτα πιάτα με εικόνες από τα πιο γνωστά παραμύθια και παιδικές ταινίες χρησιμοποιώντας φρούτα, λαχανικά, ρύζι κλπ τα οποία κόβει με μαχαίρια ή ψαλίδια.
6. O D.R.Laferriere σχεδίασε πάνω από 1000 σακούλες για κολατσιό
O καλλιτέχνης David LaFerriere βρήκε τον τρόπο να κάνει το κολατσιό των παιδιών του ενδιαφέρον. Είμαστε σίγουροι πως κάθε μέρα ανυπομονούν να δουν τι έχει ζωγραφίσει ο πατέρας τους στο σακουλάκι με το σάντουιτς που παίρνουν μαζί τους στο σχολείο. Έχει ήδη φτιάξει πάνω από 1000 μοναδικά σκίτσα. Τσεκάρετε περισσότερα στο site του.
5. H Mica Angela Hendricks σχεδιάζει παρέα με την τετράχρονη κόρη της
Μητέρα και κόρη μοιράζονται τετράδια και καλλιτεχνικές ανησυχίες και δημιουργούν μια φοβερή σειρά ζωγραφιών. Η καλλιτέχνις Mica Angela άφησε κάποια στιγμή την κόρη της να ολοκληρώσει ένα σχέδιο της και έτσι ξεκίνησε αυτή η τρομερή συνεργασία. Η μητέρα σχεδιάζει το κεφάλι τηw εικόνας και η τετράχρονη Mila τα υπόλοιπα. Τα έχουμε πει και πιο αναλυτικά εδώ.
4. H Queenie Liao δημιουργεί φανταστικές περιπέτειες για τον γιο της, ενώ αυτός κοιμάται
Στα όνειρα μας μπορούμε να ζήσουμε κάθε λογής περιπέτεια, στην περίπτωση αυτού του αγοριού όμως η μητέρα δημιουργεί τέτοιες περιπέτειες γύρω του, ενώ αυτό κοιμάται. Ο μικρός Wengenn δεν αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται στα πιο περίεργα μέρη, να κάνει ακροβατικά με ελέφαντες ή να σκαρφαλώνει στα αστέρια. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα ονειρικά του ταξίδια στην σελίδα της μητέρας του στο facebook.
 
3. O Dave Engledow προσπαθεί να αποδείξει με τις φωτογραφίες του ότι είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου
To λέει άλλωστε και η κούπα του, που εμφανίζεται σε κάθε φωτογραφία. Πολλοί μπορεί να τον κατακρίνουν για τον τρόπο που χειρίζεται την κόρη του, τις επικίνδυνες καταστάσεις στις οποίες την βάζει (παίζουν μαχαίρια, φωτιές και αλκοόλ), αλλά ο μοναδικός του στόχος με αυτή την άκρως αστεία συλλογή φωτογραφιών είναι να φτιάξει ωραίες αναμνήσεις για την κόρη του. Εμείς πάντως είμαστε μεγάλοι φαν!
2. O Matej Peljhan δίνει χαρά στον μικρό Luka που έχει μυική δυστροφία
O Σλοβένος φωτογράφος συνεργάστηκε με ο δωδεκάχρονο Luka για να δημιουργήσει κάποιες από τις πιο συγκινητικές φωτογραφίες που έχουμε δει. Ο Luca λόγω της ασθένειας του δεν μπορεί να κινήσει κανένα μέλος του σώματος του πέρα από τα δάχτυλα του. Αλλά σε αυτές τις εικόνες, ξαπλωμένος σε πανιά, βάζει τρίποντα, κάνει σκέιτ, κολυμπά και κάνει όλα όσα ονειρεύεται στην καθημερινότητα του. Είναι σίγουρο πως θα σας κάνει να δακρύσετε.
 
1. O Refe Tuma με τη γυναίκα του προσπαθούν να πείσουν τα παιδιά τους ότι οι δεινόσαυροι είναι ζωντανοί
Πρόκειται για προσωπικό αγαπημένο γι' αυτό και μπαίνει στην κορυφή. Οι δημιουργικοί αυτοί γονείς βάζουν στόχο κάθε Νοέμβρη να πείσουν τα παιδιά τους ότι υπάρχουν δεινόσαυροι και ζωντανεύουν κάθε βράδυ, κάνουν σκανταλιές, παίζουν παιχνίδια και περιφέρονται στο σπίτι. Τοαποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου