Κυριακή, 6 Απριλίου 2014

Antifa Live

Καλημέρα σας. Άλλη μια περίπτωση ενεργητικής αντίστασης στο φασιστικό οχετό είναι και τα antifa live. Τα live αυτά χτίζουν κοινότητες ανθρώπων ενάντια στο φασισμό. Η γνωστή βέβαια αποφορά των αναρχοαυτόνομων στη διαφήμιση και την προώθηση των δράσεων μέσα από συστημικά media έχουν αφήσει αυτές τις δράσεις λίγο στο ημίφως. Όμως να παραδεχτούμε ότι οι κοινότητες έχουν χτίσει μια πανέμορφη διαδικτυακή παρουσία, όπως πανέμορφη είναι και η ποικιλία των μουσικών που ακούγονται.


http://www.antifalive.gr/ http://www.antifalive.gr/ http://www.antifalive.gr/ http://www.antifalive.gr/ http://www.antifalive.gr/http://www.antifalive.gr/http://www.antifalive.gr/http://www.antifalive.gr/
Περιηγηθείτε ελεύθερα στον χώρο ανθρώπων που επιλέγουν να είναι δημιουργικοί, συνειδητοί αντιφασίστες, και έξω από τα κυρίαρχα μέσα. Γίνεται μωρά μου, γίνεται, μόνο πως δε γίνεται μόνος του ο καθένας και μόνη της η καθεμιά. Θέλουμε κοινότητες να μας στηρίζουν, κοινότητες να σπάνε στην πράξη τον ατομισμό που μας επιβάλλεται ως "ελεύθερη" επιλογή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου