Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014

ΟυΛαΛοΥμ Vol. 11 - Σύγχρονη Ελληνική Ποίηση και άλλα ευτράπελα

Νάμαστε ξανά εδώ σε τούτες τις γειτονιές του διαδικτύου, γειτονιές που μυρίζουν αγιόκλημα και ούζο, που τα παιδάκια παίζουν γυμνά και ξυπόλητα στους σκονισμένους δρόμους, ενώ οι μανάδες καθαρίζουν φασολάκια στις αυλόπορτες και οι άντρες παίζουν ξύλο και μαχαιρώνονται στα χωράφια. Πλημμυρίσαμε στο αίμα αδέρφια, πάντα μόνο πέτρες ποτισμένες με αίμα είχε τούτος ο τόπος. Γι' αυτό και κάθε πέτρα που σηκώνεις σου φωνάζει πέτα με, πέτα με σε κανα κεφάλι να ματώσω πάλι και πάλι.

Τεχνολογικές καινοτομίες σήμερα πολλές, και να το πλέυλιστ των τραγουδιών που θα παίξουν Πέμπτη στις 9 το βράδυ και την Παρασκευή στις 10 το πρωΐ.


Ήταν Είναι Και Θα Είναι - Βουτιά Στον Άνεμο


Όλα στη διάθεση σας να τα ακούσετε όποτε γουστάρετε, με ένα απλό ντραγκ πάνω στο λινκ, με το μάους καλέ, το ποντίκι. Πρώτη φορά το κάνω τούτο γιατί πρώτη φορά σε αυτή την εκπομπή δοκιμάζω το νέο φίλτρο ήχου που ανaπτύσσει η Atelia Apps. Με το φίλτρο αυτό προσπαθούμε να φτιάξουμε τον ήχο του παλιού τραντζίστορ, σαν να ακούς εκπομπή το 1971 από ραδιοφωνάκι της εποχής. Κάτι σαν Ινσταγκραμ του ήχου, τον παλιώνει και τον κάνει σεβεντίλα, ρετρό κι έτσι. 

Γιατί μωρά μου μπουχτίσαμε τόσο από την ηχητική τελειότητα, τα Hi-Fi και τα Hi-end μηχανήματα, που ο νέος κόσμος διψάει για ατέλειες στις ηχογραφήσεις. Σε επόμενες εκπομπές θα δοκιμάσουμε να βάζουμε και παράσιτα, σαν συχνότητα των Fm που δε πιάνει καλά, πάντα με τη βοήθεια της Ατέλεια Apps, ενός σταρτ-απ στο οποίο συμμετέχω και σύντομα θα κατακτήσει το Ιντερνετ με τις καινοτόμες εφαρμογές της, και θα φύγουμε Σαν Φραντσίσκο, θα φτιάξουμε μεγάλα γραφεία σε αχούρι στυλ που θα κρεμάνε τα ποδήλατα απ' τα ταβάνια, και θα παίζουμε όλη μέρα βίντεογκέιμς και θα παίρνουμε ναρκωτικά σε στυλ ότι τώρα δουλεύουμε, και μετά θα διαλυθούμε, κλινικές αποτοξίνωσης και απεξάρτησης από το γκέιμινγκ, και μετά θα γυρίσω στο χωριό να γίνω δήμαρχος που πάντα το 'θελα και τι μπλέκω με τα σταρτ-απ και δε συγκεντρώνομαι από τώρα στο δημαρχιλίκι να γλυτώσω και τις κλινικές;
Καλή σας ακρόαση
Μ.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου