Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

Στα Θερμοκήπια


Εδώ κάνει κουμάντο το συναίσθημα, δεν σας αγαπάμε , δεν θα σας στείλουμε φιλάκια ποτέ, ούτε θα στάζει μέλι το μικρόφωνό μας για να κολάει το σύμπαν, εδώ δεν είμαστε  όμορφες/οι και δεν κάνουμε ραδιοφωνική πασαρέλα.
Δεν μοιράζουμε δώρα, λεφτά, δεν ασχολούμαστε με τα πολιτιστικά, φιλοζωίκα, περιβαλλοντολογικά κτλ θέματα για να φαινόμαστε ενεργοί πολίτες. Δεν γλείφουμε τοπικά πολιτικά μηδέν και δεν έχουμε καμμιά εξάρτηση (πλην της μουσικής κτλ).
Δεν κάνουμε πάρτυ και συναυλίες για αυτοπροβολή.
Ναι, την αγαπάμε την πόλη μας, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας, έχει ένα σωρό ασχήμιες, άρα δεν είναι η καλύτερη του κόσμου.
Παίζουμε όλα αυτά που απορρίπτει το ραδιοφωνικό κατεστημένο-σαχλαμάρα.
Εδώ κάνουμε ραδιόφωνο με ό,τι συνεπάγεται καλό ή κακό, είμαστε πολυφωνικοί.....εδώ εκτιθόμαστε γιατί έτσι κι αλλιώς, είμαστε τέλειοι, οι καλύτεροι του είδους, οι μοναδικοί, οι ανυπέρβλητοι και οι αλάνθαστοι.
Παίζουμε μόνο επιτυχίες, τα καλύτερα που ορίζουν οι δισκογραφικές και το μάρκετινγκ, τραγουδιστές που ανεξάρτητα από την φωνή τους, άμα δείτε το video clip θα τρελαθείτε, μπούτια στήθια και κάθε λογής πισινός, ωραία αμάξια και γκλαμουριά πάνω απ’ όλα.
Αυτοί είμαστε, αυτό είναι το ΡαδιόΦωνο 108 της Μυτιληνης, καλή ακρόαση.

Α! Επί τη ευκαιρία, στα θερμοκήπια της προκυμαίας εκτος από καναπέδες και τηλεοράσεις βάλτε και κανένα ζαρζαβατικό να δικαιολογεί την εγκατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου