Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Ο μπαγλαμάς και τα μπαγλαμαδάκια


Η αλήθεια είναι ότι η επανάσταση θα αργήσει να έρθει ίσως και να μην έρθει και εξηγώ γιατί.
Η ελληνική κοινωνία έχει υποστεί αρχικά ένα ισχυρότατο σοκ αυτό το ξεπέρασε αργότερα δημιουργήθηκαν οι κατάλληλες συνθήκες για αντίδραση ενάντια στις προδοτικές κυβερνήσεις Παπανδρέου και πως τον λέγαν τον τραπεζίτη το ξέχασα, έστω και οδηγηθήκαμε σε εκλογές.
Μετά μια από τα ίδια θα πτωχεύσουμε τα λεφτά τελειώνουν τα ξέρετε μη σας κουράζω και καταλήξαμε στα μπαγλαμαδάκια (Σαμαράς , Κουβελης , Βενιζέλος).
Τώρα λοιπόν βρισκόμαστε στο στάδιο δε γαμιέται έχω και τα ψυχολογικά μου και δεν γίνεται τίποτα , εδώ λοιπόν είναι που χρειάζεται ο μπαγλαμάς!!!!!! και αυτός είναι ένας ο Γ.Παπανδρέου , αυτός που θα μπει μπροστάρης σε μια νέα εθνική προσπάθεια αυτός που θα τραβήξει κουπί θα κάνει πετάλι ώστε η ελληνική οικονομία να έρθει στα ίσια της.
Το κυριότερο όμως είναι ότι ο Γ.Παπανδρεου έχει το χάρισμα να γεμίζει την πλατεία συντάγματος να ξεσηκώνει τα πλήθη , το ηθικό των Ελλήνων για την επανάσταση είναι όπως το κόκκινο πανί και εμείς ο ταύρος.
Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι ο μπαγλαμας θα επανέλθει στην ενεργό πολιτική (να αφήσει και τα ντινερ κατά μέρους) και με την παρουσία του να εμπνεύσει τον κόσμο τολμώ να πω και το ίδιο το σύμπαν γιατί κακά τα ψέματα βλέπεις τους άλλους τρεις και ξενερώνεις ρε φίλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου