Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

17 μέρες πριν το τέλος του κόσμου

Αρκετά , φτάνει μη πυροβολείτε ,  σε μια χώρα που τα μέσα και οι δημοσιογράφοι που τα εξυπηρετούν (πλην φωτεινών εξαιρέσεων) απέτυχαν να ενημερώσουν αντικειμενικά το κοινό τους αποφασίζω και διατάζω (κάτι μου θυμίζει αυτό) να κλείσω Tv , ραδιόφωνο , εφημερίδες , internet…….απαιτώ ησυχία.
Αρκετά με την τρομοκρατία και την διχόνοια που σκορπίζουν με περίσσια ευκολία η άρχουσα πολιτική ελίτ της χώρας και της ευρωπαϊκής ένωσης.
Ok κατάλαβα αν δεν ψηφίσω ΝΔ η Πασοκ θα μου κάνετε κακό.......ε λοιπόν στα αρχ....   μου , βαράτε με και ας κλαίω! συνένοχο στο φόνο δεν θα με κάνετε.
Η ουτοπία μια αριστερής κυβέρνησης δεν με χαλάει παραδίδω λοιπόν την σκυτάλη εκεί.........στο άγνωστο το επικίνδυνο για πολλούς ,  μου αρέσει η περιπέτεια ο αγώνας υπό αντίξοες συνθήκες η πιθανότητα της καταστροφικής δημιουργίας.
Δυστυχώς για εσάς της ΝΔ και Πασοκ δοκιμαστήκατε μετρηθήκατε και κοπήκατε τώρα έχουν σειρά άλλοι.....θα δοκιμαστούν θα μετρηθούν και θα κριθούν.
Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να σας γράψω τι έκανε ο ένας και ο άλλος  τα ξέρουμε και σύμφωνα με τα λεγόμενα τους σε 17 μέρες έρχεται το τέλος του κόσμου........το τέλος της Ευρώπης των τραπεζιτών και κάθε  ...ων που βάλθηκαν να μας χώσουν σε σύγχρονα γκουλάγκ.............σύριζα όμως.........καλές εκλογές λοιπόν και καλό καλοκαίρι.
Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου