Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Μην ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ!

Μην ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ!

Γιατί ο Σωκράτης είναι ο πρώτος Συριζέος, μετά την απόφαση
των 282 νεοελλήνων και  5 από τους 10 δικαστές  που τoν έκριναν και πάλι
ένοχο μετά 2500 χρόνια. Αφού εξαιτίας του οι τύραννοι μαθητές του έσφαξαν
τους νεοδημοκράτες της εποχής . Προσηλύτισε τους νέους στο σατανισμό
κάνοντας τους να χορεύουν death metal στα συμπόσια, Και φυσικά ήταν
εναντίον του περσικού χρυσού τάλαντου (τα είχαν μαζέψει μετά την μάχη
των Πλαταιών )προπαγανδίζοντας υπέρ της τυραννικής δραχμής.

Παρατηρώντας τον τελευταίο καιρό σχεδόν τους πάντες να επιτίθενται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, ανακαλύπτοντας πως κρύβεται λίγο-πολύ πίσω από κάθε κακό αυτού του κόσμου, σκέφτηκα πως θα έπρεπε κι εγώ να συμμετάσχω σε αυτόν τον καλό αγώνα, και να δώσω κι εγώ απ’ τη μεριά μου μερικούς λόγους να μην ψηφίσει κάποιος ΣΥΡΙΖΑ.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:



Μην ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ:
  • Αν πιστεύετε ότι «λεφτά υπάρχουν» και για κάποιο λόγο μας τα κρύβανε τόσο καιρό. Λεφτά δεν υπάρχουν. Αλήθεια. Τουλάχιστον όχι στα ταμεία του κράτους. Αν μας κόψουν τις δόσεις οι Ευρωπαίοι, θα πρέπει το κράτος να περικόψει περαιτέρω τα έξοδά του, ή να αυξήσει τα έσοδά του, ή και τα δύο, ώστε να έρθουμε έστω στα ίσα στα δημόσια οικονομικά μας.  
  • Αν πιστεύετε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση θα διατηρήσει τον υψηλό μισθό που παίρνετε π.χ. ως διευθυντικό στέλεχος ΔΕΚΟ. Μέγα λάθος. Από εσάς θα ξεκινήσει το κόψιμο. Ο ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε ευκαιρία τονίζει ότι θα βρεθεί κοντά στον αδύναμο, τον άνεργο, τον εξαθλιωμένο. Θα ήταν ανόητο και εγκληματικό να αφήσει εσάς να παίρνετε π.χ. 3000 ευρώ το μήνα, τη στιγμή που άνθρωποι έξω απ’ την πόρτα της υπηρεσίας σας πεινάνε. Συμβουλή μου σε εσάς ειδικά: Ψηφίστε ΠΑΣΟΚ. Το κόμμα αυτό απέδειξε 2,5 χρόνια τώρα πως προτιμά να μπατιρίσει ο κόσμος όλος, απ’ το να θίξει τους καλούς πελάτες του.
  • Αν θέλετε διακαώς να γυρίσουμε στη δραχμή γιατί έχετε βγάλει τα λεφτά σας έξω και ονειρεύεστε να αγοράσετε μ’ αυτά εκείνο το όμορφο παραθαλάσσιο κτήμα και να το κάνετε ξενοδοχειακό συγκρότημα. Θα την πατήσετε. Χωρίς να αποκλείω το ενδεχόμενο τα πράγματα να μην πάνε καλά και να χρειαστεί όντως να εκδώσουμε εθνικό νόμισμα (που φυσικά μπορεί να συμβεί επειδή π.χ. θα καταρρεύσει ολόκληρη η Ευρωζώνη), αν κάτι τέτοιο γίνει με Αριστερή διακυβέρνηση της χώρας, θα επιβληθούν συναλλαγματικοί έλεγχοι, υψηλές φορολογίες,  περιορισμοί στις επενδυτικές κινήσεις, έλεγχοι στην συσσώρευση κεφαλαίου, οπότε τελικά μπορεί να σας έρθει και ακριβότερο, ή και αδύνατο.
  • Αν το πρωταρχικό σας μέλημα είναι η παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη, και η σταθερότητα του Ευρώ. Αν κοιμάστε και ξυπνάτε με την αγωνία μην τυχόν και αύριο δεν θα μας παίζει η παρέα των πλουσιόπαιδων, αν βλέπετε εφιάλτες και τρέμετε από φόβο με κάθε σχετική δήλωση της Μέρκελ ή του Σόιμπλε, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι για σας. Υπάρχουν κόμματα που διατρανώνουν πως το μέγιστο διακύβευμα είναι γι’ αυτούς η παραμονή στο ευρώ (προφανώς το ότι ο κόσμος δεν έχει να φάει τους ενδιαφέρει λιγότερο). Προτιμήστε ένα από αυτά.
  • Αν πιστεύετε ότι η Τουρκία ετοιμάζεται να κάνει ντου και να παλινορθώσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ξεκάθαρα πως θα προχωρήσει σε μειώσεις σε εξοπλιστικά προγράμματα και αμυντικές δαπάνες, θα καταργήσει άχρηστα στρατόπεδα, κτλ. Αν παρόλο που ο εξορθολογισμός των Αμυντικών μας δαπανών δεν σημαίνει απαραίτητα μείωση της αμυντικής ικανότητας της χώρας, εσείς νιώθετε καλύτερα όταν έχουμε καμιά δεκαριά πάνοπλα F-16 να κάνουν άσκοπα κύκλους στο Αιγαίο ανά πάσα ώρα και στιγμή και να σπαταλάν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ το δευτερόλεπτο σε καύσιμα (και ενίοτε να πέφτουν, με κόστος ανθρώπινες ζωές και μερικά εκατομμύρια ευρώ), από το να διατεθούν αυτά τα λεφτά για να δώσουμε π.χ. γεύματα στα σχολεία. Ξεκάθαρα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι για σας.
  • Αν πιστεύετε ότι το μεγάλο κακό σ’ αυτή τη χώρα είναι το μέγεθος του Δημόσιου Τομέα. Όχι η ανορθολογική λειτουργία του, όχι οι παθογένειές του, όχι η διαφθορά, αλλά απλά (ή κυρίως) το μέγεθός του. Αν πιστεύετε ότι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι ανέρχονται συνολικά σε ένα μάλλον απροσδιόριστο νούμερο γύρω στο ενάμιση με δύο εκατομμύρια (παρόλο που η πρόσφατη απογραφή τους έβγαλε 712 χιλιάδες, στα ίδια δηλαδή επίπεδα με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο). Αν θα νιώσετε φοβερή ικανοποίηση με την είδηση ότι π.χ. η ΕΥΔΑΠ έγινε ιδιωτική, και το νερό θα σας φαίνεται πιο δροσερό και θα σας ξεδιψάει περισσότερο όταν θα είναι ιδιωτικών συμφερόντων, αν δεν σας ενοχλεί το γεγονός ότι ο ιδιώτης διευθύνων της ΕΥΔΑΠ μπορεί να αποφασίσει να κόψει την παροχή από περιοχές που δεν συμφέρουν οικονομικά, τότε αλήθεια, ψηφίστε κάτι άλλο.
  • Αν πιστεύετε ότι η διαχείριση της κρίσης από Τρόικα και ΠΑΣΟΚ-ΝΔ τον τελευταίο καιρό ήταν η ενδεδειγμένη, ή τέλος πάντων η καλύτερη δυνατή. Τον άφησα τελευταίο αυτό το λόγο γιατί πραγματικά δεν φαντάζομαι πως υπάρχουν πολλοί που το πιστεύουν. Αν παρόλα αυτά εσείς το πιστεύετε, τότε τι να πω, ξαναψηφίστε τους. Ίσως όμως για καλό και για κακό, θα ήταν καλό να κλείνατε και ένα ραντεβού με κάποιον ειδικό, να το συζητήσετε λίγο.
Αν συντρέχουν λοιπόν κάποιοι από τους παραπάνω λόγους, προς θεού, μην ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ.

Αν πάλι όχι, αν πιστεύετε πως πρέπει να απαιτήσουμε μια πραγματική Ευρωπαϊκή λύση σ’ αυτήν την κρίση, μια λύση που θα προφυλάσσει κυρίως τον αδύναμο -και ας ζημιώσει και λίγο το μεγάλο κεφάλαιο, δεν πειράζει- και πως αν πάλι η Ευρώπη δεν δεχτεί, τότε ας προσπαθήσουμε μόνοι μας για ό,τι καλύτερο μπορούμε, και πάλι όμως έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα τον φτωχό και ανυπεράσπιστο της χώρας, τότε… ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ άφοβα! 

Πηγή Antistas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου