Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Σκοτώνουν και τρώνε τα ζώα της Αθήνας


Αναφορά για την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών κατέθεσε την Πέμπτη (31/05) η Eλληνική Φιλοζωική Εταιρεία προκειμένου να διακοπεί ο βάναυσος αφανισμός των ζώων της Αθήνας από αλλοδαπούς, "προς βρώσιν".
Όπως καταγγέλλει η Φιλοζωική, "συνάνθρωποί μας, αλλοδαποί, μη έχοντας πλέον τα προς το ζην λόγω της οικονομικής κρίσης, σκοτώνουν με οποιονδήποτε τρόπο, όσα ζώα βρουν στο διάβα τους, προκειμένου να τραφούν με αυτά, οδηγώντας τη ζωή στο έσχατο σκαλοπάτι της.
Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία προχώρησε στην αναφορά μετά από αλλεπάλληλες καταγγελίες που συνοδεύτηκαν από "φρικτές φωτογραφίες για το θέμα της σφαγής σκύλων, του τεμαχισμού τους και πώς οδηγούνται στην πυρά".
Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία έλαβε σοβαρότατες καταγγελίες και υλικό που συνοδεύεται από φρικτές φωτογραφίες για το θέμα της σφαγής σκύλων, του τεμαχισμού τους και πώς οδηγούνται στην πυρά.
Δυστυχώς το τραγικό αυτό φαινόμενο δεν περιορίζεται μόνο στα αδέσποτα ζώα. Πολλοί άνθρωποι που έχουν αναλάβει τη φροντίδα ζώων ζουν με τον συνεχή φόβο ότι τα κατοικίδιά τους θα καταλήξουν στον πάγκο του χασάπη.
Πρόκειται για ένα φωτογραφικό υλικό άκρως ανατριχιαστικό, το οποίο η φιλοζωική έκρινε σκόπιμο να μη δημοσιεύσει. Ζητούμενο: Να αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης η Εισαγγελία Αθηνών για περαιτέρω ενέργειες.

Πηγή: cosmo.grfilozoiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου