Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Αναστέλεται η μετάδοση της εκπομπής ΟυΛαΛοΥμ!

Αναστέλλεται προς το παρόν η μετάδοση της εκπομπής ΟυΛαΛουΜ, που με συνέπεια μεταδόθηκε από το Ραδιοφωνο108 τις τελευταίες 15 εβδομάδες. Η απόφαση ανακοινώθηκε από τον παραγωγό της γνωστής εκπομπής για τις ρίζες, Μάνο Χάνο. Βυθισμένος σε μια εντατική κοινωνική έρευνα, λόγω δημοτικών και λοιπών εκλογών, ο Μ.Χ. αισθάνεται ότι κάθε είδους συμπέρασμα είναι πρώϊμο. Σίγουρα είναι μια σημαντική εποχή για τον ελληνικό πολιτισμό και αυτή τη στιγμή νοιώθει και τα δύο μέσα του. Νοιώθει και τη βαρβαρότητα να ριζώνει και την ανάπτυξη να 'ρχεται. Απανθρωπιά και ανάπτυξη, το μεγαλείο της Νεας Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ο παραγωγός είναι βέβαιος: έρχεται κι άλλος πόλεμος, μυρίζει από παντού. Στις εκλογές δεν παίζεται τίποτα σοβαρό, αλλά αυτά που παίζονται στις εκλογές είναι σοβαρά. Συνέχεια πρέπει να έχει εκλογές, να αντικαταστήσουν οι εκλογές το ποδόσφαιρο, δυο σ' ένα. Στημένα παιχνίδια, συναλλαγές κάτω απ' το τραπέζι, χουλιγκάνοι, να βάλουμε και στοίχημα και να το δώσουμε στις εταιρείες γκάλοπ, να δουλέψουν κι αυτές. Και η υποτίμηση μας συνεχίζεται.

Ο παραγωγός είναι διχασμένος: να εκτεθεί στον σούπερ παγκόσμιο ιστό, ή να γυρίσει σε πιο low-fi, σπιτικές παραγωγές; Όλα αυτά τον αναγκάζουν να κάνει ατελείωτους περιπάτους στη βίλα του στη κεντρική Μακεδονία αναζητώντας ερωτήσεις για το εκτροφείο που ζούμε. Γιατί είναι ζήτημα ερωτήσεων τελικά.
Προς το παρόν εκπαιδεύεται στον Resonance fm,  εκ των κορυφαίων αντιεμπορευματικών σταθμών. Αναζητήστε τον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου