Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΟυΛαΛοΥμ Vol.10 - Το δίκιο το έχουν οι αυτοκτονημένοι...

και όχι οι ρουφιάνοι και οι προσκυνημένοι βεβαίως βεβαίως.


Βαθύ emo και λαϊκισμός; Βαθύ emo σκέτο και επιβεβαιωμένο γιατί εμείς ξέραμε, τα νοιώθαμε να συμβαίνουν γύρω μας και τώρα που σκάνε φόρα παρτίδα όλα είναι απλά η επιβεβαίωση ότι δεν είμαι/ήμουν τρελλός, ξαναπίστεψα στο ένστικτό μου.


Τι τα θέτε, αυτά μας έλαχαν. Ευτυχώς που διαβάσαμε και τον Τζαίσον Ξενάκη κάποτε και έχουμε μια βάση ηθικής αντιμετώπισης του θέματος, ώστε να το πιάσουμε κάπως.
Γιατί δε γίνεται να μη το πιάσουμε, να μη το δούμε, να το ξεχάσουμε. Πέρα από τις "συνήθεις" περιπτώσεις αυτοκτονίας για οικονομικούς λόγους ή λόγω βαριάς διαταραχής έχουμε σίγουρα 4 άμεσα δηλωμένες πολιτικές αυτοκτονίες. Η πολιτική αυτοκτονία κουβαλάει πολλά χρόνια ιστορίας σε διάφορα μήκη του πλανήτη ως μια σημαντική ενέργεια ειρηνικής διαμαρτυρίας. Πόσο πιο σημαντική δηλαδή; 

Για να μη μαλακολογίσω και στο radio όπως ψιλοκάνω τώρα, αποφάσισα να διαβάσω αποκλειστικά και μόνο σημειώματα από αυτόχειρες. Ο λόγος σε αυτούς λοιπόν: Σάββας Μετοικίδης, Δημ. Χριστούλας, Νίκος Τζιανής, Μαρώλιας Εμμανουήλ,  Αλέξανδρος-60χρονώ-Νίκαια, Βαγγέλης-57χρονώ-Ηράκλειο, Δ. Λιαντίνης, 59χρονος-Λήμνος, 54χρονη-Ηράκλειο, Νικόλας Άσιμος, Κ. Καρυωτάκης, Μιχάλης Ασλάνης. 
Την Πέμπτη 27/3 στις 9 το βράδυ και Παρασκευή 10 το πρωΐ, ΟΥΛΑΛΟΥΜ, μια εκπομπή για τις ρίζες. Made by ManosHanos.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου