Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

Πάμε Ιθάκη εσείς ;

Έχουν περάσει δυο και κάτι χρόνια που ο μεγάλος ηγέτης Γ.Παπανδρεου ξεκίνησε για την Ιθάκη στη διαδρομή βέβαια χάθηκαν οι σύντροφοι όλοι εμείς όλη η χώρα θα τολμούσα να πω και φυσικά ούτε ο ίδιος έφτασε στην πολυπόθητη Ιθάκη βλέπετε η θεά Αθηνά δεν βοήθησε λόγω μέγιστης ανικανότητας του νέου Οδυσσέα.........όπως και να χει εμείς πάμε Ιθάκη η σκηνή είναι έτοιμη,υπνόσακοι κάτι κονσέρβες που κρατάω για το τέλος του κόσμου παξιμάδια για ψωμί , γκαζάκια λίγα μακαρόνια , αιώρα , κανένα βιβλίο......γυναίκα παιδιά μια σακαράκα και χίλια ευρώ όσα δηλαδή είναι οι μισθοί και των δυο μας , δηλαδή εισιτήρια για πλοίο , βενζίνη , διόδια και μπίρες ......ααα και παγωτά για τα παιδιά.
Ε φέτος πάμε Ιθάκη και θα φτάσουμε σίγουρα .....15 μέρες ήλιο θάλασσα κάμπινγκ νομίζω ότι φτάνουν , βλέπετε δεν χρειάζονται και πολλά.....μαθε να ζεις με αυτά που έχεις δε θέλει πολλά για να είσαι ευτυχισμένος.
Τέλος πιστεύω και ελπίζω στον Σύριζα ( θα ναι δύσκολα)........αυτά!

ΥΓ. Στις πρόσφατες κατασκηνώσεις που είχαμε κάνει με την Ελένη λίγοι κατασκήνωναν δίπλα....τα παιδιά μεγαλώνουν αλλά έχει πλάκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου