Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

DEAD CAN DANCE live


Θεσσαλονίκη Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012,Θέατρο Γης
Αθήνα, Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012, Θέατρο Λυκαβηττού


Αυτές οι συναυλίες θα είναι οι πρώτες ζωντανές εμφανίσεις τους μετά την πολύ επιτυχημένη και sold out περιοδεία τους το 2005. Η παγκόσμια περιοδεία τους θα ξεκινήσει το 2012 και θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2013 και οι Dead can Dance θα επισκεφτούν 4 ηπείρους μέσα σε διάστημα 8 μηνών.

Οι Dead Can Dance θα κυκλοφορήσουν νέο studio album (το πρώτο μετά το ‘Spiritchaser’ του 1996) που θα το παρουσιάσουν στην παγκόσμια περιοδεία τους.

Ο Brendan Perry λέει σχετικά “ Η Lisa και εγώ είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που δουλεύουμε πάλι μαζί. Ξεκινήσαμε να γράφουμε το νέο άλμπουμ το φθινόπωρο του 2011 και στις αρχές του χρόνου θα ολοκληρωθεί το τελευταίο μέρος της ηχογράφησης στα στούντιο Quivvy* στην Ιρλανδία. Θα κυκλοφορήσει την άνοιξη και θα μπορούσαμε να πούμε ότι το συγκρότημα ξανασμίγει την εποχή του χρόνου που η φύση ξαναγεννιέται. Τα σχέδια της περιοδείας έχουν δρομολογηθεί εδώ και καιρό και ήδη έχουμε επιλέξει μία εξαιρετική ομάδα μουσικών για να μας συνοδεύσουν σε αυτήν. Στις συναυλίες αυτές θα παίξουμε τραγούδια από το νέο άλμπουμ αλλά και παλιότερα γνωστά κομμάτια σε καινούργιες εκτελέσεις"

Πηγή didimusic.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου