Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Στις «κάλτσες»


Η χώρα περνάει κρίσιμες στιγμές, αυτήν την Κυριακή θα εξελιχθούν ίσως οι σημαντικότερες εκλογές από την μεταπολίτευση και μετά και θα σας εξηγήσω γιατί.......μεγάλωσα με την αλλαγή του Α.Παπανδρέου: το Πασόκ σιγά- σιγά εξαπλωνόταν παντού, στους δρόμους, στα σπίτια, στα πάρκα, στις θάλασσες, στον αέρα, στις δημόσιες υπηρεσίες, παντού, τα πράγματα πήγαιναν καλά, οι Έλληνες μάθαιναν τι σημαίνει βόλεμα, μετά ήρθε ο εκσυγχρονισμός και τα ευρωλιγούρια, επιτέλους θα νιώθαμε κι εμείς πολιτισμένοι, πολλά τα λεφτά και τα ‘φάγαν λίγοι, τσίμπησε βέβαια και ο λαός κάτιτις, τότε έγινε ένα μικρό διάλειμμα για να χωνέψει η πλειοψηφία τα φαγωμένα και να φάνε και τα στρουμφ κανένα πιτόγυρο.
Ο ήλιος ανέτειλε και πάλι. Αυτή τη φορά με τον οραματιστή Γ.Α.Παπανδρεου: laptop, πράσινη ενέργεια, μοντερνισμός, χημικά και κάλος (βλ. Αντιπρόεδροι κυβερνήσεως), όμως η Ευρώπη και το ΔΝΤ εισέβαλαν βιαίωςστον μικρό σοσιαλιστικό μας παράδεισο. Η κυβέρνηση του Πασόκ αντιστάθηκε με λύσσα και αυτοθυσία, σχεδόν διαλύθηκε.
‘Ερχομαι λοιπόν στις εκλογές που θα γίνουν για να εκλέξουμε νέο πρόεδρο του Πασόκ, με μια πληθώρα επιλογών, ένας απ’ αυτούς ο Μπένι....στηρίξτε το Μπένι μαζικά ή τέλος πάντων αν δεν σας αρέσει ο μεγάλος ρήτορας επιλέξτε κάποιον άλλον ή, αν δεν σας αρέσει κανένας απ’ τους υποψήφιους, έστω ρίξτε λευκό κι αυτό την ίδια αξία έχει, 2 μόλις ευρώ.....το Πασόκ τα θέλει και αυτά.
Όλοι λοιπόν την Κυριακή στις «κάλτσες» για να στηρίξουμε το έθνος, το κίνημα και το μοναδικό κόμμα εξουσίας με το συντρηπτικό ποσοστό 8%.

ΥΓ1:Ταμίας θα ‘ναι ο Λούκας.
YΓ2 : Απαγορεύεται ρητώς η προσέλευση πάσης φύσεως πολίτη από τον Μανταμάδο και τα ξακουστά του γιαούρτια.( όχι τιποτα...είναι και σε πήλινο....)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου