Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Μη μιλάς... κερδίσαμε τον φασισμό


Και ξαφνικά το κράτος του Σαμαρά ,η ανεξάρτητη δικαιοσύνη και τα ΜΜΕ ανακάλυψαν τι είναι η χρυσή αυγή .....εντάξει μπράβο κάλιο αργά παρά ποτέ....από δω και μπρος τι γίνεται , τον φασισμό της κυβέρνησης το τρόμο που σπέρνει στην πλειοψηφία των πολιτών (γιατί υπάρχουν και οι πολιτικά ηλίθιοι του ΓΑΠ που δεν παίρνουν χαμπάρι από την κρίση και ακόμα τρώνε από τα κλεμμένα) τι θα γίνει ποια δικαιοσύνη ........τι γίνεται με τον Βενιζέλο και τον Παπακωσταντινου και την περίφημη λίστα Λαγκαρντ....τίποτα λαέ αφού ο φασισμός της χρυσής αυγής έδειρε δεκάδες μετανάστες σκότωσε και επιτελούς έγινε το αυτονόητο για τα υπόλοιπα μη μιλάς και σκάσε ούτε εκλογές ούτε ανάσα , βούτα από την ταράτσα και ξεζάλισε μας γιατί και οι αυτόχειρες για σας είναι ανόητα όντα που δεν άντεξαν την σωτηρία της χώρας.
Στην τελική είπαμε μη μιλάτε υπάρχουν βραχονησίδες και νησάκια που δε θα πωληθούν και θα σε στείλουμε για Κάμπιγκ ....ναι θα ναι ελεύθερο μην ανησυχείς και διαρκές...................

ΥΓ : Επισυνάπτω μια φωτογραφία που τράβηξε ο γιος μου κατά την διάρκεια των διακοπών μας στο Χρούσο (ελεύθερη κατασκήνωση) αυτό το κράτος υποστηρίζετε νοικοκυραίοι και euρωλιγούρια.


2 σχόλια:

  1. Δε μπορώ με τίποτα να χαρώ κουκουλοφόροι μπάτσοι πάνοπλοι να τραβάνε κόσμο, με τίποτα δεν με προστατεύουν αυτοί. Συν ότι όλοι οι άνθρωποι είναι αθώοι μέχρι να δικαστούν, ακόμα και οι ναζί. Ένα τσακ παραμένουμε από το οι κουκουλοφόροι μπάτσοι να είναι συνοδοί των ναζί και όχι φύλακες τους. Σαν να τους μαζέψανε όλους για σεμινάριο φαίνεται.
    Το ζήτημα παραμένει ότι αυτοί οι τυπάκοι είναι καιροσκόποι παλαβιάρηδες που χωρίς πλάτες δεν μπορούν να πάνε πουθενά. Έχουν πλάτες όμως: από τις κλίκες της ΚΥΠ που τους έχουν για πιόνια μέχρι τον απλό λαό που ψάχνει έναν άλλο ταλαίπωρο να φτύσει, να βρίσει, να χτυπήσει για να νοιώσει άνθρωπος. Και μην ακούσω ότι δεν είναι 500000 οι ρατσιστές, φασίστες, σεξιστές, οπαδοί, μισαλλόδοξοι στη χώρα. Είναι πολύ παραπάνω.

    Δε χρειάζεται ν' αλλάξουμε χώρα, παντού τα ίδια σκατά είναι, ο νέος άνθρωπος, ο homo economicus, είναι ένας κανονικός κανίβαλλος που συνείδηση μόνο για το χρήμα έχει, που μπορεί να διαλύει τα πάντα αλέθοντας τα στη μηχανή του θεάματος. Το θέμα και εδώ και σε όλη την ευρώπη και τον πλανήτη είναι τι κάνουμε; Πως διατηρούμε την ανθρωπιά μας και πως πολεμάμε παραμένοντας άνθρωποι. Ευτυχώς το πρώτο για πολύ κόσμο ακόμα είναι αυτονόητο: είναι άνθρωπος γιατί έτσι είδε, έτσι έμαθε από τους προηγούμενους. Το άλλο όμως το ψάχνουμε νομίζω ακόμα: πως να πολεμήσουμε χωρίς να γίνουμε κι εμείς καννίβαλοι, γιατί τα όπλα είναι καννιβαλισμός, γιατί η εξουσία είναι κανιβαλισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα συμφωνήσω Μανο μαζί σου (έτσι είδε, έτσι έμαθε) το άλλο που πιστεύω είναι και η ουσία του ζητήματος είναι τι κάνουμε πως και σε αυτό ακόμα δεν έχει δοθεί λύση έστω και θεωρητική......δεν θυμάμαι ακριβώς από που το είχα ακούσει αλλά μετά τον homo sapiens ακολουθεί ο homo economics ένας άνθρωπος που θα έχει πρόσβαση στην τεχνολογία στην υγεία , στην παιδεία ο οποίος θα κυριαρχήσει αν και ελάχιστος αριθμητικά...........η εναλλακτική ποια είναι λοιπόν , μέχρι να το βρούμε πιθανόν και να εξαφανιστουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή